<

Jeppe Christoffersen

Jeppe Christoffersen har optrådt professionelt med impro-comedy siden 1989. Han er medlem af “Det Hvide Snit” som har verdensrekorden i en 24 timers lang improvisation. Han har desuden medvirket i en lang række kortfilm, tv produktioner og teaterstykker.

I de sidste 11 år har han arbejdet som enhversskuespiller og proceskonsulent i Human Direction, hvor han nu er partner sammen med Lai Yde.

Fra 2009 til 2014 tog Jeppe Christoffersen en pædagogisk overbygning, som cand. pæd. pæd. psyk, her undersøgte han de teorier som Human Direction anvender i forbindelse med deres workshops og kurser.

I Jeppes kandidatspeciale er der et særligt fokus på læringspotentialerne ved at anvende improvisation og situationsspil som udviklingsplatform, samt hvordan læring overføres og implementeres mellem læringskontekst og anvendelseskontekst.

Jeppe er en erfaren underviser og har bla. arbejdet som underviser/konsulent i Odense Kommune. Han er stifter af enkelmandsfirmaet Edutainer, hvorigennem han arbejder som freelance underviser og proceskonsulent for bla. ”Det Danske Filmskuespiller Akademi”, ”Aktør” og ”Manning Inspire”.

Du kan læse mere om Jeppe her.

HVAD ANDRE SIGER OM OS

Kursus i kommunikation og gennemslagskraft Kurset blev gennemført for driftsledelsen, der består af et medlem af direktionen, tre chefer og 3 afdelingsledere i en pædagogisk virksomhed med 500 medarbejdere i alt heraf ca. 70 tilknyttet driftsorganisationen. Langt den overvejende af organisationens øvrige ledere og medarbejdere har en pædagogisk uddannede der har ordet i sin magt.… Læs mere “Roskilde tekniske skole”

Jens Olsen, Konomidirektør på Roskilde tekniske skole