<

Jeppe Christoffersen

Jeppe Christoffersen har optrådt professionelt med impro-comedy siden 1989. Han er medlem af “Det Hvide Snit” som har verdensrekorden i en 24 timers lang improvisation. Han har desuden medvirket i en lang række kortfilm, tv produktioner og teaterstykker.

I de sidste 11 år har han arbejdet som enhversskuespiller og proceskonsulent i Human Direction, hvor han nu er partner sammen med Lai Yde.

Fra 2009 til 2014 tog Jeppe Christoffersen en pædagogisk overbygning, som cand. pæd. pæd. psyk, her undersøgte han de teorier som Human Direction anvender i forbindelse med deres workshops og kurser.

I Jeppes kandidatspeciale er der et særligt fokus på læringspotentialerne ved at anvende improvisation og situationsspil som udviklingsplatform, samt hvordan læring overføres og implementeres mellem læringskontekst og anvendelseskontekst.

Jeppe er en erfaren underviser og har bla. arbejdet som underviser/konsulent i Odense Kommune. Han er stifter af enkelmandsfirmaet Edutainer, hvorigennem han arbejder som freelance underviser og proceskonsulent for bla. ”Det Danske Filmskuespiller Akademi”, ”Aktør” og ”Manning Inspire”.

Du kan læse mere om Jeppe her.

HVAD ANDRE SIGER OM OS

Jeg har samarbejdet med Lai Yde på forskellige projekter igennem de sidste 3 år. Lai har været hyret ind til både konsulent opgaver men også faciliteringsopgaver. I de sidste 2 år har Lai og hans skuespillere kørt rollespil med vore ledere omkring de svære samtaler – en læring som absolut ingen af vore ledere efterfølgende… Læs mere “Symphogen”

Lisbet Løschenkohl, HR-chef i Symphogen