foredrag

workshops

lederudvikling

Lai Yde

Lai Yde faciliterer levende og involverende. Lai engager ledere og medarbejdere i relevante dilemmaer og har i BEC bidraget til at igangsætte gode dialoger og øget fokus på den gode kommunikation.

Inger Maaløe, Chefkonsulent, HR-afdelingen, BEC

 

Vil sige dig mange tak for en rigtig god oplevelse og en masse tanker og inspiration ved retsmæglermødet i tirsdags. Din personlighed, rollespillene og det du gav videre til os har siddet i mig på den mest positive måde siden!

Jes Brems, Kst. Retsassessor ved Retten i Svendborg

 

Vi valgte Lai, fordi han er den mest professionelle og erfarne konsulent som arbejder med rollespil og svære situationer og fordi hans 6 skuespil-værktøjer er let tilgængelige og komplementerer vore øvrige ledelsesværktøjer fantastisk.

Peter Harwith, CEO, Ergolet

 

Lai har en fremragende evne til at komble sine skuespilværktøjer til den enkelte leders hverdag som “peoplemanager”. Enkle metodikker med stor effekt. De giver lederne de redskaber som er uvurderlige i forhold til at tackle vanskelige samtaler, stress, karriereudvikling mv.

Lene Linde, Head of Competence Development i Rambøll Danmark A/S

HumanDirection blev skabt i 2004 af Lai Yde og har erfaring fra hundredevis af workshops i rygsækken. Vi er specialister i at træne medarbejdere og ledere i de social og emotionelle kompetencer.

På kurser, workshops og forløb skaber vi en praktisk læringsplatform, som kan simulere hverdagen, der garanterer at lederen kan tage den nye viden i brug med det samme. Måden vi gør det på, er gennem rollepil, hvor dygtige professionelle skuespillere med specielt udviklede skuespillerværktøjer, viser hvad de forskellige udfordringer betyder og hvordan de løses.

workshops

workshops og foredrag

Den svæRE SAMTALE

det gode kundemøde

præsentationsteknik

foredrag

referencer

referencer

Kontakt os for et uforpligtende møde. Vi laver skræddersyede tilbud, som passer til den enkelte virksomheds ønsker og behov.

HumanDirection v. Lai Yde
Jægersborggade 49,
2200 København N

CVR: 31672848
Mobil: 26 74 44 73
E-mail: lai@humandirection.dk

SKRIV TIL OS