workshop:

BliV høRt !

Hallooo…

…Du sidder til et møde sammen med fem kolleger (eller bestyrelsesmedlemmer), der skal træffe en afgørende beslutning i fællesskab. Eller skal I?

Det virker mest som om, at alfahannen (kan også være en kvinde dog) for bordenden allerede har truffet beslutningen på forhånd og bare trumfer sin holdning igennem. Hvad du siger, er ligegyldigt, du kan ikke slå igennem med dit budskab, for hannen lytter ikke og bliver åbenlyst irriteret, når han bliver modsagt. Hver gang du prøver at åbne munden, afbryder han med en afvisende argumentation.

Bagefter ærgrer du dig over, at du igen ikke fik sagt din mening af den simple grund, at alfahannen trumfede beslutningen igennem på sin egen præmis – ikke på et sagligt grundlag, men bare fordi han var den stærkeste. 

Men det vil du ikke mere, så hvad gør du?

Vi lærer dig simple værktøjer og grundlæggende forståelse for personligheder som styrker din autoritet. 

Værktøjerne

Lær, hvordan du kan tackle en magtfuld personlighed og blive hørt!

Med en blanding af underholdende realtime situationer performet af skuespillere og hands- on viden og værktøjer bliver du i stand til at slå igennem med din holdning “næsten” uden at manipulere. 

Undervejs i workshoppen stifter du bekendtskab med tre for forskellige slags alfahanner – og du får mulighed for at træne værktøjerne i et “trygt” rollespil, så du får dem ind under huden og kan bruge dem med det samme.

Underviserne er bla. skuespiller og ledertræner Lai Yde, der sammen med sit team af professionelle skuespillere, lægger op til en sjov, underholdende og særdeles lærerig dag.

Lær at bruge din egen personlighed og autencitet til at få et styrket samarbejde med alfahanner. 

udbytte

    • Du lærer, hvordan du arbejder med din egen sunde autoritet og ikke mindst autenticitet – og hvordan du får dem i spil!
    • Du får simple værktøjer, feks. de 4 livsrum/4 kvadranter, der kan være en guide i selve situationen til at perspektivere beslutningen og få  argumentationen på plads.
    • Du lærer om kerneværdier og grundfølelser, så du kan identificere dem og vælge den mest hensigtsmæssige forhandlingsstrategi.  “Næsten” uden at manipulere og selv.
    • Du lærer om magtstrukturer, og hvordan du kan neutralisere dem, så der kan blive taget sunde og bæredygtige beslutninger.
    • Du lærer om de sunde maskuline og feminine kvaliteter/dyder, der styrer en stor del af vores ubevidste personlighed.

TILMELDING

Mail til Karen Boa 
Karen@humandirection.dk

Mobil 61196774

BEMÆRK
BEGRÆNSET ANTAL DELTAGERE, SÅ ALLE KOMMER I PRØVERUM.

 

STED

SOULHOUSE
Hørsholmsgade 20,
2200 København N

 

 

 

TID

Onsdag den 6. marts
Kl. 9 – 14

INTROPRIS

750,- kr. + moms.
Inkl. materiale og en lækker frokost.