workshop:

tæm din alfahan

forestil dig…

…At du sidder til et møde. I er fem kolleger (eller bestyrelsesmedlemmer), der skal tage en afgørende beslutning. For enden af bordet sidder der en ægte alfahan, som du fornemmer har taget beslutningen på forhånd. Han (sjovt nok ofte en mand) er derfor  ikke åben for andres meninger, han lytter bare ikke. Han afbryder når andre taler og bliver åbenlyst irriteret, når han bliver modsagt. Han er virkelig tung at argumentere med og efter mødet ærgrer du dig over at du ikke kunne få din mening sagt klart. Det ender med at han får beslutningen trumfet igennem på sin egen præmis – ikke på et sagligt grundlag, men fordi han er den stærkeste. 

Hvad fanden gør man?

 

Værktøjerne

På denne åbne workshop vil vi lære dig, hvordan du kan tackle en magtfuld personlighed!

Du vil få værktøjer, så du bliver i stand til at komme igennem med din holdning “næsten” uden at manipulere. 

Undervejs vil professionelle skuespillere spille tre forskellige alfahanner – men i et trygt “prøverum”. Sammen med skuespillerne træner vi efterfølgende værktøjerne i rollespil, så du får dem ind under huden og kan bruge dem med det samme.

Underviserne er bla. skuespiller og ledertræner Lai Yde, der sammen med sit team af professionelle skuespillere, lægger op til en sjov, underholdende og særdeles lærerig dag.

Du lærer, hvordan du samarbejder med alfahanner og lærer, hvordan du kan bruge din egen personlighed og autencitet til at styrke samarbejdet

udbytte

Vi arbejder på flere planer, så dit udbytte bliver ekstra stort 

    • Du lærer, hvordan du arbejder med din egen sunde autoritet og ikke mindst autenticitet – og hvordan du får dem i spil!
    • Du får nogle simple værktøjer, feks. de 4 livsrum/4 kvadranter, der kan være guide i selve situationen, så du får perspektiveret beslutningen og samtidig får din egen argumentation på plads.
    • Du lærer om kerneværdier og grundfølelser, så du kan identificere dem og vælge den forhandlingsstrategi, der er mest hensigtsmæssig i situationen. Igen “næsten” uden at manipulere og selv blive alphahun.
    • Du vil lære om magtstrukturer og hvordan du kan neutralisere dem, så der kan blive taget sunde og bæredygtige beslutninger.
    • Og ikke mindst vil du lære om de sunde maskuline og feminine kvaliteter/dyder, der styrer en stor del af vores ubevidste personlighed.

TILMELDING

Mail til Karen Boa 
Karen@humandirection.dk

Mobil 61196774

BEMÆRK
BEGRÆNSET ANTAL DELTAGERE, SÅ ALLE KOMMER I PRØVERUM.

 

STED

SOULHOUSE
Hørsholmsgade 20,
2200 København N

 

 

 

TID

Onsdag den 6. marts
Kl. 9 – 14

INTROPRIS

750,- kr. + moms.
Inkl. materiale og en lækker frokost.