Patricia Schumann

Patricia Schumann er uddannet skuespiller fra Statens teaterskole i 2005 og har lavet utallige roller på film og tv. Hun vandt en Bodil og indstillet til en Robert for sin fantastiske rolle i Submarino.

Patricia har arbejdet for Human Direction i over 8 år og har en kæmpe erfaring med at skabe troværdige karaktere med både vid og bid. Hun kan spille alt – fra den lille forsigtige kontormus til den altomfavnende alfa-hun til den mystiske flirtende femme fatal.

Hendes store erfaring med improvisation fra både film og scenen gør hende til en uundværlig spiller i vores lille ensemble. Hvis der er nogen der kan teste en leders sociale evner så er det Patricia!

 

HVAD ANDRE SIGER OM OS

Vi har i Udenrigsministeriet flere gange haft fornøjelsen af at arbejde sammen med Lai i forbindelse med vores ledelsesudviklingsforløb. Det er lærerigt for den enkelte leder at gennemføre en ”vanskelig” samtale overfor en smadderdygtig skuespiller, for siden at analysere sine egne udviklingspunkter og styrker i dialog med Lai og de øvrige kursusdeltagere. Det er fascinerende… Læs mere “Udenrigsministeriet”

Jesper Schwarz & Gry Gronenberg, Ledelsesudviklingskonsulenter, Udenrigsministeriet