Patricia Schumann

Patricia Schumann er uddannet skuespiller fra Statens teaterskole i 2005 og har lavet utallige roller på film og tv. Hun vandt en Bodil og indstillet til en Robert for sin fantastiske rolle i Submarino.

Patricia har arbejdet for Human Direction i over 8 år og har en kæmpe erfaring med at skabe troværdige karaktere med både vid og bid. Hun kan spille alt – fra den lille forsigtige kontormus til den altomfavnende alfa-hun til den mystiske flirtende femme fatal.

Hendes store erfaring med improvisation fra både film og scenen gør hende til en uundværlig spiller i vores lille ensemble. Hvis der er nogen der kan teste en leders sociale evner så er det Patricia!

 

HVAD ANDRE SIGER OM OS

Lai Yde og hans skuespillere er sande mestre i at anvende skuespilværktøjerne i rollespil, der er realistiske, lærerige og samtidigt morsomme. Konceptet har den åbenlyse fordel, at selv alvorlige emner som krisehåndtering, diversitet og de svære samtaler sættes ind i en ramme, hvor alle deltagere bidrager på en positiv og erfaringsbaseret måde – og hvor… Læs mere “Banff People”

Carsten Vejre, CEO/Adm. direktør hos Banff People ApS