Patricia Schumann

Patricia Schumann er uddannet skuespiller fra Statens teaterskole i 2005 og har lavet utallige roller på film og tv. Hun vandt en Bodil og indstillet til en Robert for sin fantastiske rolle i Submarino.

Patricia har arbejdet for Human Direction i over 8 år og har en kæmpe erfaring med at skabe troværdige karaktere med både vid og bid. Hun kan spille alt – fra den lille forsigtige kontormus til den altomfavnende alfa-hun til den mystiske flirtende femme fatal.

Hendes store erfaring med improvisation fra både film og scenen gør hende til en uundværlig spiller i vores lille ensemble. Hvis der er nogen der kan teste en leders sociale evner så er det Patricia!

 

HVAD ANDRE SIGER OM OS

Lai Yde har i en flerårig periode været en fremragende coach for Symphogen’s ledere hvilket har resulteret i at virksomhedens medarbejdersamtaler er blevet håndteret professionelt; lederne har gennem anskuelighedsundervisning forstået hvordan små ændringer i kropssproget og brug af skuespilværktøjer kan ændre en stemning for en samtale markant. I september 2011 påtog Lai Yde sig at… Læs mere “Symphogen”

Kirsten Drejer, Ph.D.
 Chief Executive Officer, Symphogen