Patricia Schumann

Patricia Schumann er uddannet skuespiller fra Statens teaterskole i 2005 og har lavet utallige roller på film og tv. Hun vandt en Bodil og indstillet til en Robert for sin fantastiske rolle i Submarino.

Patricia har arbejdet for Human Direction i over 8 år og har en kæmpe erfaring med at skabe troværdige karaktere med både vid og bid. Hun kan spille alt – fra den lille forsigtige kontormus til den altomfavnende alfa-hun til den mystiske flirtende femme fatal.

Hendes store erfaring med improvisation fra både film og scenen gør hende til en uundværlig spiller i vores lille ensemble. Hvis der er nogen der kan teste en leders sociale evner så er det Patricia!

 

HVAD ANDRE SIGER OM OS

Forstandere og socialpædagogiske konsulenter på handicap- og psykiatriområdet i Gentofte kommune har i forbindelse med en udviklingskonference om bl.a. servicetjek, brugt skuespiller Lai Yde som oplægsholder, herunder også to professionelle skuespiller som en del af oplægget, hvor deltagerne og de to skuespillere omsatte en række konkrete ledelsesmæssige udfordringer i korte situationsspil. At bruge professionelle skuespillere… Læs mere “Job & Aktivitetscenteret i Gentofte kommune”

Kelvin Nielsen, Virksomhedsleder på Job & Aktivitetscenteret i Gentofte kommune