Medarbejderudvikling

SIG JA!

De fleste organisationer har brug for at have en grundlæggende Ja-kultur  – Det er meget nødvendigt for at imødekomme de hurtige omstillinger, der skal til for at begå sig på en global markedsplads. De nye trends skal implementeres med det samme for at være et Cutting edge firma – MEN det kræver et rungende JA fra medarbejderne. Derfor kan det betale sig at bruge en dag med skuespillerne og teater-impro-øvelser – for så kan alle se virkningerne af et uproduktivt nej og et nysgerrigt ja – i kød og blod – en dag alle kan se hvor mange idéer og nye tiltag, der hurtigt bliver undergravet af frygt, ubevidst modstand og gamle vaner. Improviserede rollespil er en fantastisk læringsplatform – fordi det IKKE er muligt at sige en ting og gøre noget andet – Her er dine handlinger bindende – på godt og ondt…. Her får de slemmeste NEJ-sigere sig et kærligt men lærerigt rap over snuden…

DET KREATIVE RUM

At være en kreativ og innovativ organisation er vigtig for de fleste firmaer. Derfor har vi overført nogle af de mest kreative metoder fra teatrets- og filmens verden – til stor fordel for det danske erhvervsliv. Vi arbejder med mange forskellige fremgangsmetoder. Alt lige fra Walt Disneys tre borde – til improviserede teater-øvelser – til en helt konkret produktudvikling eller organisationsudvikling. Alle forløb bliver skræddersyet til hver enkelte organisation.

FORUM TEATER SPIL

Hvem er kulturbærer i jeres organisation? Hvorfor er der nogle spreder en dårlig stemning? og hvordan ændre vi det? Hvordan kan snakke vi pænere til hinanden? Om hinanden? Hvorfor fungerer vores fine vidensdelings-strategi ikke som planlagt? Hvordan bliver vi bedre til at læse hinandens kropssprog? Hvordan bruger vi det åbne kontorlandskab bedst muligt?

Dette er nogle af spørgsmål som forumteater med de seks skuespillerværktøjer er formidable til at undersøge. Vi kan tage stort set alle emner og behandle dem som et manuskript vi tager ud på gulvet og undersøger i praksis. Vi tror ikke på færdige svar men på at medarbejdere kan tænke selv – og derfor er en undersøgelse bedre end løftede pegefingre – også fordi – ikke nok med det er ekstremt lærerigt så er det også er pissesjovt!