Om os

human direction

HumanDirection blev skabt i 2004 af Lai Yde og har erfaringer fra hundredevis af workshops i rygsækken og har solid erfaring med at formidle viden til erhvervslivet.
Vi er specialister i at træne medarbejdere og ledere i de sociale og emotionelle kompetencer.

Gennem rollepil med dygtige professionelle skuespillere og specielt udviklede skuespillerværktøjer, skaber vi en praktisk læringsplatform, som kan simulere jeres virkelighed. Dette garantere at lederen kan tage den nye viden i brug med det samme.

hvorfor vælge os?

1.

Omsætter teori til praksis

Alt for meget ledertræning foregår på et teoretisk plan.
I Human Direction går vi på gulvet og øver. Vi træner teorierne så de sidder på rygraden – og kan bruges i virkeligheden.

2.

Du Arbejder med professionelle skuespillere

De professionelle skuespillere sikrer at alle cases gøres troværdige og virkelighedsnære, og holder lederen fast i situationen, der hvor udfordringen er. Det bliver muligt at skrue op og ned for modspillet og afprøve forskellige handlinger.

3.

Vi Skræddersyr løsninger til virksomhedens aktuelle cases og behov

Alle kurser bygges op omkring cases fra ledernes egen aktuelle hverdag. Vi laver den nødvendige research, der sikrer at vi kan arbejde med de virkelige og aktuelle udfordringer.
I arbejder dermed ud fra jeres egne udfordringer og får skabt et fælles udgangspunkt, når de skal løses.

vores vision

At træne fremtidens ledere, medarbejdere og andre, der ønsker at styrke deres sociale kompetencer! 

Social og emotionel intelligens er nødvendig for at kunne samarbejde – og alle arbejdspladser er i dag dybt afhængige af godt samarbejde. Derfor er det nødvendigt at kontinuerligt træne både ledere og medarbejdere i netop disse to intelligenser – og du kan desværre ikke læse dig til dem.

Derfor må man øve sig – ligesom vi skuespillere altid har gjort for at få et sublimt samspil og nærvær på scenen.

Dagens ledere må trænes i at kunne nå ind til sine medarbejdere – oprigtigt forstå, anerkende og motivere dem, så der kommer et godt flow, arbejdsglæde og effektivitet. Først når en leder er socialt trænet, kan han få både individet og gruppen til at fungere godt. Han må kende sig selv og sine virkemidler – stå ved styrker og svagheder – for at øge sin personlige og sociale gennemslagskraft.

hvem er vi

Lai Yde

Lai Yde er langt fra den gængse erhvervskonsulent. Han er en humoristisk multikunstner…

 

Patricia Schumann

Patricia Schumann er uddannet skuespiller fra Statens teaterskole i 2005 og har lavet utallige roller på film og tv …